VVK houdt ONR op gelijkspel ( 2-2)

Sun 25 Feb, 17:06

Door: Gerard

Na enerverende strijd nog steeds ongeslagen.

Op zaterdag 24 februari bond VVK uit Groningen de strijd aan met de Van Bergen Boys uit Roden. VVK nam de voorlaatste plaats in maar zag zich versterkt met enkele spelers uit een hoger team. ONR was duidelijk in de winning mood maar dit kon de het eerste half uur niet waarmaken. Twee keer een schot op de paal behoedde ons van een achterstand, maar door een fout in de verdediging van Erik werd het toch 0-1. Een kwartier voor rust kregen we wat meer vat op hun spel en begon het bij ons beter te lopen. We zetten meer druk wat resulteerde in een corner. Deze werd door Johan genomen die uiteindelijk door Jurgen voor de voeten van Joris werd neergelegd die niet kon missen op de doellijn: 1-1. Dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft was het een gelijk opgaande strijd die halverwege een vrije trap opleverde na een foute terugspeelbal. Dit bracht veel tegenstanders vlak bij elkaar maar die niet op de juiste plek werden neergezet zodat Johan simpel kon scoren (2-1). De stormloop van VVK bracht ongeveer tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Joris had daarvoor nog een ongelofelijke kans op 3-1 om zeep geholpen. Geen winst deze keer maar naar mijn idee een terechte uitslag over beide helften.